FINTET UT: Høybråten/Stovner spilleren finter ut spilleren på Grüner 2.

Det var duket for kamp mellom Grüner 2 mot Høybr/Stovner i 7.divisjon på Dælenengen kunstgress mandag kveld. Selv om værgudene ikke helt spilte på lag, var det noen få som hadde tatt turen for å få med seg litt breddefotball.

Publisert Sist oppdatert

Grüner 2 – Høybr/Stovner 2 1-2 (0-1)

Dælenengen kunstgress 20. mai 2019

Dommer: Jaime Mirada Muniz (Vestre Akers SK)

Kamptidspunktet var satt til 20:15, men det skulle gå hele 20 minutter før kampen mellom de to Oslo bydelene var i gang. Da vi ankom stadion like før kampen skulle starte var det ikke en eneste spiller å se. Dommeren var den første som viste seg frem og noen få minutter senere var lagene på plass ute på kunstgresset. Lagene satte i gang en kort oppvarming, før kampen kunne blåses i gang.

TETTE DUELLER: Flere tette dueller og hele seks gule kort ble gitt ut. P

Kampen var i starten preget av mange små og tette dueller i starten, og lite finspill og sjanser. Etterhvert som kampen gikk, tok bortelaget mer over. Og det var de som satte den første ballen i mål etter 20 minutter spill. Det var et nydelig mål av bortelaget, et lite kremmerhus av et mål. Høybråten/Stovner spilleren, mottok ballen utafor 16-meteren etter et fint ride av medspiller nummer 10 på ryggen. Han ladet den venstre skuddfoten og klinket den opp i hjørnet, til full jubel fra innbytterbenken. Det var nok kampens store høydepunkt og det var det beste som skjedde i den første omgangen. Lagene gikk til pause med 0-1 til bortelaget.

Seks gule og ett rødt

Andre omgang var mer intens en første, Høybr/Stovner 2 fortsatte å ha spillet og de var det førende laget. De hadde mange gode sjanser, men Grüner 2 hadde en utrolig god målvakt iHauk Jonathan Lien, som gjorde at det ikke havnet flere baller i nettet. Hjemmelaget reduserte i det 77 minutt før Høybr/Stovner 2 igjen tok ledelsen og scoret det siste målet og det ble stillingen da dommeren blåste i fløyta.

I andre omgang ble det gitt ut hele seks gule kort og tre av disse ble gitt til Grüner 2 innenfor en tidsramme på ti minutter. Bortelaget dro også på seg et rødt kort, etter å ha dratt på seg to gule på grunn av stygge taklinger. Dette skjedde i løpet av de siste ti minuttene så dette gjorde at de måtte fullføre kampen med kun ti spillere.

På grunn av alle avbrytelser ble det lagt til fire minutter og det var her Høybr/Stovner satte inn nådestøtet og scoret det avgjørende målet som gjorde at de tok seiren. Dette var en sterk borteseier av gjestene, det å klare å dra seieren i land med kun 10 spillere på banen.

Faller på tabellen

Alt i alt en fin breddefotballkamp i 7.divisjon, spenningen var høy i første omgang men dommer Jaime Mirada Muniz (Vestre Akers SK) gjorde en fabelaktig jobb og loset lagene igjennom 90 minutter på fremragende vis. Det ble delt ut mange gule kort i andre omgang, men lagene holdt hele tiden en god tone uten at det ble stygt spill.

Grüner ligger etter dagens kamp nummer syv på tabellen, mens Høybr/Stovner klatret opp til en femte plass. OSI 3 leder tabellen med hele 21 poeng og full pott på syv kamper. Neste hjemmekamp for Grüner 2 er mandag 10.juni. Da tar de i mot Wam-Kam 2 på Dælengen og dette er siste hjemmekamp for sommeren.