Illustrasjonsbilde av Frognerparken

6 i Frognerparken

Norgesnytt har spurt folk Frognerparken om de har planlagt å reise utenlands til sommeren, når EU åpner grensene for fullvaksinerte i juli.

Publisert Sist oppdatert
Norgesferie: Fra venstre: Marius Bakken (24), Henrik Engelien (24), Ferdinand Leivestad (23) og Ulrik Ullern (24).

– Vi skal forhåpentligvis på norgesferie i sommer. Leie bobil og kjøre rundt på kryss og tvers av landet, hadde vært veldig gøy, sier guttene.

Vil hjem til familien: Fra venstre: Sofie Nüschen (18) og Amira Khalil (18).

– Vi har begge familie hjemme i Tyskland som vi gjerne vil besøke, men vi får se hvordan vaksineringen går. Hvis vi ikke får reise hjem er det jo fint i Oslo også, sier de to jentene i finværet.

Være med venner: Tuva Eker (22).

– Det blir sannsynligvis ikke noen utenlandstur på meg i sommer, men forhåpentligvis blir det mer reising neste sommer, sier Tuva.

Møte gamle venner: Marie Moe (74).

– Jeg er fullvaksinert faktisk, men det blir ingen utenlandstur til sommeren. Jeg håper å få reist til Lofoten, og møte venner jeg ikke har sett på lenge, sier damen på benken.

Skal hjem til familien: Fra venstra: Joachim Horn (42) og Tania Horn (7)

– Jeg jobber på sykehus så jeg er vaksinert, så vi skal reise til familien i Tyskland. Vi har ikke sett de på et og halvt år, så det gleder vi oss veldig til, smiler far og datter.

Sparer til neste sommer: Fra venstre: Ruben Thoresen (22) og Robin Skjærvø (22).

– På grunn av koronaen ble vi permitterte, så vi sparer nok bare nok penger til en ordentlig fin tur neste sommer, smiler guttene.

Powered by Labrador CMS