Edvard Grieg inspirert godteri. Charmina Rose Kristensen deler ut sjokolade fra «Grieg Suits» på Oslo Lufthavn til og med 31. desember. Foto: Kandidatnummer 300021

En hyllest til Edward Grieg
på Oslo lufthavn

En stand på Gardermoen flyplass, for sjokolade elskere, samt musikkinteresserte

Mandag, 3. desember, åpnet Edvard Grieg standen på Gardermoen flyplass. Dette er en stand for elskere av klassiskmusikk, med både selvspillende flygel, samt sjokolade, inspirert av selveste Edvard Grieg. Konseptet er lansert i samarbeid med bedriftene «Steinway & Sons» og «Novelty Food».

- Det er viktig å minne folk om den norske historien, mener Charmina Rose Kristensen, en av promotørene av sjokoladen «Grieg Suits». Sjokoladen skal representere Norge, og dermed inneholder den epler fra Hardanger, men også fokuserer seg på Griegs historie.

Rolig stopp for de reisende
I tillegg til beroligende klassisk musikk inneholder standen deilig sjokolade og en lounge for de reisende, med både gode stoler å sitte i og TV. Der kan man sette seg ned og nyte tiden på flyplassen.

Det er viktig å snakke om norsk historie. «Novelty Food» i samarbeid med «Steinway & Sons», vil bevare minnet om Edvard Grieg. Foto: Kandidatnummer 300021

- Dette er en god mulighet for stressende passasjerer til å sette seg ned og heller nyte ferien, sier servicemedarbeideren Kristensen.

Ønsker å promotere flyglene
Dagliglederen for bedriften «Steinway & Sons» ønsker å promotere flyglene og se om de kan finne noen potensielle kunder, som vil kjøpe de. Han mener at ved å kombinere både «Steinway & Sons» og sjokoladene, vil de klare å nå til de reisende på flyplassen.

- Det er ikke veldig mange produkter som satser på klassiskmusikk, så det har blitt en sammenfallende interesse for både oss og «Grieg Suits», mener Gisle Daus

Klassiskmusikk hjørnet på Gardermoen. I samarbeid med «Novelty Food» er Gisle Daus med på å tilfredsstille klassiskmusikkelskere på Gardermoen, med deilig flygelmusikk. Foto: Kandidatnummer 300021

Sted for de klassiskmusikk interesserte
- Grieg er et tema for sjokoladene først og fremst og dette er et tema som kan fungere sammen for både «Steinway & Sons» og sjokoladene. Dette er et bevis på at man kan gjøre et samarbeid med en bedrift som har felles interesser innenfor klassiskmusikk. Edvard Grieg eide en flygel selv, så det var derfor disse to bedriftene fant hverandre, forteller Gisle Daus.

Viktig å fortelle om den norske historien
I løpet av desember måneden er det tusenvis av reisende som kommer til å gå forbi standen. Kristensen mener derfor at dette er en god mulighet for å lære folk fra hele verden om den Norske historien. «Steinway & Sons», i samarbeid med «Novelty Food», inviterer alle til sin musikalske stand på Gardermoen flyplass, frem til 31. desember.

Powered by Labrador CMS