STOR RESPONS: Utenfor den nye flaggskipsbutikken i Karl Johans gate. Det er både travelt inne og utenfor butikken. <br>FOTO: Fride Askildt
STOR RESPONS: Utenfor den nye flaggskipsbutikken i Karl Johans gate. Det er både travelt inne og utenfor butikken.
FOTO: Fride Askildt

Nyåpnet H&M-butikk: En av verdens største

Torsdag 29. november åpnet H&M en av verdens største flaggskipsbutikker i Oslo. Samme dag åpnet også H&M HOME sin første konseptbutikk i Norge, som ligger vegg-i-vegg med flaggskipsbutikken.

Publisert Sist oppdatert

H&M åpnet torsdag sin nye flaggskipsbutikk midt i Karl Johans gate. Butikken er på hele fem etasjer og her finner man hele HM’s produktportefølje samlet på ett sted. Det skal være en av de største butikkene i verden til den svenske kleskjeden.

I historiske lokaler

Lokalene ligger i krysset mellom Karl Johans gate og Kirkegata i den gamle Wattgården fra 1858. Bygget, som eies av AVA EiendomsPartner AS, har en svært spennende historie og har blitt karakterisert som en av Karl Johans flotteste bygg. H&M butikken har en fantastisk innredning med en lysgård midt i bygget. Flaggskipsbutikken er skapt for å møte nye forventinger fra kundene og de vil ha fokus på inspirasjon, opplevelse og et høyt service-nivå.

ENORM BUTIKK: Butikken strekker seg på 4500 - 5000 kvadratmeter, her finner man avdelinger til dame, herre, ungdom og barn, samt undertøy, accessoirer, kosmetikk og sist H&amp;M HOME. <br>FOTO: Fride Askildt
ENORM BUTIKK: Butikken strekker seg på 4500 - 5000 kvadratmeter, her finner man avdelinger til dame, herre, ungdom og barn, samt undertøy, accessoirer, kosmetikk og sist H&M HOME.
FOTO: Fride Askildt

Konseptbutikk

H&M har også åpnet sin første H&M HOME konseptbutikk i Norge. En som har gledet seg veldig til åpningen er Charlotte Bottolfsen Iversen som er ansatt hos H&M, og jobber i H&M HOME avdelingen.

– Det har vært spesielt å få være så heldig å være med i prosessen ved å åpne en helt splitter ny butikk, sier Bottolfsen Iversen.

En konseptbutikk handler om mer enn bare det å selge produkter, med HOME ønsker de å appellere til og gi kundene følelsen av at de har «sjekket inn» på et hotell, forteller Bottolfsen Iversen. Hun fortsetter med at de ønsker også å gi det lille ekstra til kunden i form av ekstra god kundeservice, salg av blomster, ulike tjenester som hjemlevering eller oppbevaring av handlede varer.

TIL HJEMMET: Underetasjen i H&amp;M HOME sin nye konseptbutikk. Her kan man blant annet finne alt fra sengetøy, kjøkkenredskaper til en liten trendy blomsterbutikk. <br>FOTO: Fride Askildt
TIL HJEMMET: Underetasjen i H&M HOME sin nye konseptbutikk. Her kan man blant annet finne alt fra sengetøy, kjøkkenredskaper til en liten trendy blomsterbutikk.
FOTO: Fride Askildt

Forventinger

Kunden kan først og fremst forvente eksepsjonell kundeservice. Vi ønsker at kunden føler seg godt ivaretatt og at enhver besøkende vil ta turen til H&M HOME igjen og igjen, sier Bottolfsen Iversenen.

- I ukene før åpningen har det vært mye oppakning av interiør som skal fylle to etasjer, utfordringer og viktigst, mye latter og glede som har fylt de travle dagene.

En egen H&M HOME butikk har vært svært etterlengtet av flere, blant annet av Johanne Øren som stadig vekk handler på H&M HOME sin nettbutikk.

– De har masse fint og veldig gode priser, slik at det er optimalt for hvem som helst å handle her, sier Øren. Hun forteller at hun har gledet seg veldig til åpningen og har kommet helt fra Drammen for å handle.