DUGNAD: Knut Wold (45) og Elvira Nikolaisen (41) arrangerer kveldens dugnad og har laget all maten som skal serveres.

Stedet for deg som ønsker en hyggelig kveld: – Her er alle velkomne

Nå har Widunderbar på House of Foundation i Moss startet å arrangere «kveldsmat og kveldsprat» for de som ønsker å kunne tilbringe kvelden i godt selskap. For 75 kroner kan du velge mellom et bredt utvalg av mat, og spise så mye du vil.

Publisert Sist oppdatert

Widunderbar har frivillige som stiller opp på dugnad. Der kommer de med ideer, og skaper nye arrangementer. Elvira Nikolaisen og Knut Wold er to av de frivillige. De forteller at de opplever det er en del som føler på ensomhet, spesielt nå under pandemien og ny nedstengning.

­­­­– Jeg bor alene, og har savnet å kunne sitte og spise kveldsmat sammen med noen. Jeg er sikker på at fler føler på det samme, og tenkte derfor at dette ville være en god idé, forteller Nikolaisen.

Anna Kjelsaas Hotvedt er en av de som benyttet seg av tilbudet. Hun er veldig fornøyd, og syns det er et kjempefint tiltak.

House of Foundation og Widunderbar har også andre tilbud for de som ønsker å delta på noe annet. De tilbyr blant annet filmklubb, hvor du kan høre på ulike foredrag og få med deg videoutstillinger.

Gir oss ikke til tross for Korona

Widunderbar har til vanlig flere arrangementer som innebærer skjenking av alkohol. Blant annet det populære arrangementet «Destinasjon Widunderbar».

Helle Canavate (46), eier av Widunderbar, forteller at de har valgt å fokusere på nye arrangementer nå som det er sjenkestopp. ­– Vi er en liten og bedrift, og håper jo selvfølgelig at tiltakene skal oppheves så fort som mulig. Likevel velger vi å se positivt på det og heller bruke denne tiden på å komme med nye ideer til arrangementer som vil være minst like stor suksess som de gamle.

Powered by Labrador CMS