FORBEREDELSER: Uten for Kiwi blir det gjort forberedelser før den store åpningsdagen
FORBEREDELSER: Uten for Kiwi blir det gjort forberedelser før den store åpningsdagen

Åpningsdag for ny Kiwi på Storo

Onsdag klokken 10 skal Storos første Kiwibutikk åpne for første gang.

Publisert Sist oppdatert

I dag jobber de ansatte på Kiwi Storo på spreng for å ha alt klart for åpning. Imorgen 12. januar klokken 10 er det endelig duket for åpningen av den splitter nye butikken. Utenfor jobbes det med å gjøre klar inngangen og å få på plass skilt. Gjennom vinduene er de ansatte å se i full sving for å fylle opp varer.

Konkurranse

Butikken er plassert i Vitaminveien 9, bare et par meter fra Storo-storsenter, hvor Coop Mega ligger. Den nye butikkens nærmeste naboer, og dermed konkurrenter, er Coop Mega og Bunnpris. Kiwi vil bli plassert i midten av disse, noe som utgjør tøff konkurranse.

Skiller seg ut på pris

Beboerne i området er tilsynelatende fornøyd med ny butikk. Henriette Norås er blant de som bosatt på Storo, like ved den nye butikken.

-Kiwi er jo kjent for å ha gode priser, så jeg er veldig fornøyd med at det åpner en Kiwibutikk i nærheten av meg, forteller Norås.

Med konkurrenter plassert på hver side er det helt avgjørende å skille seg ut.

-Jeg tror Kiwi kommer til å skille seg ut prismessig og på plassering. Jeg bor nærme Storo-senteret, men det er ikke alltid man har lyst å dra inn på senteret, sier Norås.

Ikke bekymret

Eirik Eide er butikkmedarbeider på Coop Mega Storo, som snart får konkurranse.

-Jeg tror vi vinner på godt utvalg i butikken, noe kundene våre verdsetter. Jeg er ikke bekymret for hvordan åpningen skal gå utover oss, forteller Eide.